Om oss

Bildet viser Ulf Ekåsen foran logoen til Scenemontage

Scenemontage er en erfaren og pålitelig leverandør av en rekke arrangementstjenester, og vi har lang historie med å levere kvalitetstjenester til et bredt spekter av arrangementer og kunder. Selskapet ble opprettet i 1991, og begynte med å tilby mobile scener til dansegallaer, teater og konserter i idrettshaller. Med årene har vi utvidet og utviklet tilbudet, og i 2005 ble selskapet et AS.

I dag tilbyr Scenemontage en rekke tjenester for arrangementer av alle typer og størrelser. Dette inkluderer utleie av små og store partytelt, med og uten gulv, samt stoler, bord og benker for å skape en behagelig og funksjonell atmosfære for gjestene. Vi tilbyr også mobile WC-enheter, inkludert enheter som er tilrettelagt for funksjonshemmede, samt mobilt tømmeaggregat for enkel og effektiv avfallshåndtering. Mobile dusjer med minimalt strømbehov og gjerder for å sikre og avskjerme områder er også tilgjengelige.

Vi leverer til store deler av Østlandet og deler av Sverige. Med vår erfaring og høye standard for kvalitet og kundeservice, er Scenemontage det perfekte valget for de som ønsker å skape et vellykket arrangement, uansett størrelse eller type.