Arrangementer

Scenemontage er din totale leverandør av alt du trenger til ditt arrangement. Vi tilbyr utleie av små og store partytelt, med og uten gulv, samt stoler, bord og benker. Våre mobile toaletter inkluderer også enheter tilrettelagt for funksjonshemmede, samt mobilt tømmeaggregat for enkel avfallshåndtering. I tillegg tilbyr vi mobile dusjer med minimalt strømbehov og gjerder for å sikre og avskjerme områder.

Vi har lang erfaring, og vi vil sørge for at ditt arrangement blir en suksess med alle nødvendige fasiliteter og utstyr på plass. Vi hjelper deg med montering og demontering. Våre erfarne ansatte sikrer at alt er på plass og fungerer optimalt før arrangementet starter.

Våre mobile toaletter og dusjer er ideelle for alle typer arrangementer, fra festivaler og konserter til bryllup og private fester. Vi har enheter som kan tilpasses etter ditt behov, og vi vil sørge for at alt er på plass og fungerer optimalt gjennom hele arrangementet.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste arrangement. Med Scenemontage som din totale leverandør kan du være trygg på at alt vil være på plass for et vellykket arrangement.