bildet viser ledninger på bakken og en ansatt

NÅR VANNET GÅR

Mai Kristin Vikerhagen har vært forkvinne i Holtvegen borettslag i nærmere ni år. Borettslaget består av to rekkehus fra 1963 med fire leiligheter i hver, og ligger både midt i Kongsvinger og midt i skogen, ifølge lederen, som ikke er redd for å ta i et tak.

Bildet viser en mann med caps foran en rød traktor

GOD LØSNING MIDT I ÅKEREN

Når høsten kommer, og markens grøde skal høstes, er det flere ting bonden må ta hensyn til. Kjell Erik Kordal holder til i Åsnes og driver en større potetproduksjon. For å få potetene opp av jorda, har han flere kortidsansatte i høstsesongen.

bildet viser doer

NYTENKNING I NISJEN

  Ulf Ekåsen ser optimistisk på framtida. Etter en periode der de fleste bedrifter har slitt med lavere etterspørsel, er det nå i ferd med å ta seg opp igjen, i takt med at samfunnet gradvis åpner. Han legger ikke skjul på at det har vært en utfordrende tid, men velger å se kreativt på …

NYTENKNING I NISJEN Les mer »

bildet viser doer

NÅR NØDEN ER STØRST, ER HJELPEN NÆRMEST

Bergene Holm AS har produsert og levert trelast siden 1946. Hvert år videreforedler de nesten 1.100.000 kubikkmeter tømmer fra norske, miljøsertifiserte skoger. I praksis utgjør det ca. 25.000 trailere med tømmer inn til deres sagbruk. Og det innebærer besøk av mange, mange sjåfører i løpet av et år.

bildet viser et marked

TJUE ÅR MED TELT OG RYPER

Nå er det nærmere tjue år siden jeg var med første gang og leverte utstyr og rigg til Trysilrypa, løpet som vanligvis samler hundrevis av sporty kvinner til løp i fjellet den første uka i september. Jeg hadde tidligere blitt hyret inn i forbindelse med noen sommerarrangementer som Nybergsund IL Trysil arrangerte. Daværende leder der, …

TJUE ÅR MED TELT OG RYPER Les mer »

bildet viser en ansatt

Rene hender uten sprit

Ulf Ekåsen i Scenemontage har spesialisert seg på alkoholfri antibac. Siden koronaen kom til Norge i midten av mars, har vi blitt gode på håndhygiene, men det har gått utover huden for mange. Flere får ikke bare tørrere hud, men mange har også fått allergiske utslag og eksemliknende tilstander.

bildet viser doer

SPRITEN SOM BLE RENVASKET

  Da koronaen inntok Norge, var Ulf Ekåsen godt i gang med avtaler om å levere toaletter og andre fasiliteter til mange av de store festivalene og arrangementene som var planlagt rundt om i landet denne sommeren.