WC/Dusj

Hos oss kan du leie mobile toaletter og dusjer av høy kvalitet som kan tilpasses etter dine behov. Vi har et bredt utvalg av enheter, fra enkle toaletter til mer avanserte enheter med flere toaletter og dusjer, samt WC og dusj tilpasset funksjonshemmede.

Vi leverer og installerer enhetene, slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe. Våre erfarne ansatte gjør slik at alt er på plass og fungerer optimalt før arrangementet starter. Vi tilbyr også service og vedlikehold under arrangementet, slik at du kan være trygg på at enhetene vil fungere problemfritt gjennom hele arrangementet.

Våre mobile toaletter er ideelle for alle typer arrangementer, fra festivaler og konserter til bryllup og private fester. Uansett hvor arrangementet holdes, sikrer vi at dine gjester har tilgang til nødvendige sanitære fasiliteter.

Vi er opptatt av å tilby den beste servicen og kvaliteten på våre mobile toaletter og dusjer. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste arrangement.