bildet viser doer

Ble Gasellebedrift for 2018

– Vi er kjempestolte og ydmyke og kan ikke annet enn å takke kundene våre, sier Ulf Ekåsen i Scenemontage. Det er kundene som har valgt oss som leverandør og dermed gjort det mulig for oss å bli få utmerkelsen Gasellebedrift.

Ulf Ekåsen er stolt etter å ha fått utnevnelsen Gaselle-bedrift

– Dette var både overraskende og kjempehyggelig, etter 28 års drift, sier Ulf Ekåsen. – En slik utmerkelse forteller oss at vi har utviklet selskapet og gjort sunne og gode valg i forhold til lønnsom drift. Det har med andre ord vært spennende og arbeidsomme år. Det har gitt resultater. Den største veksten har vi hatt fra 2015 og frem til i dag.

Stolt over utmerkelsen

Å få utnevnelsen Gaselle-bedrift gjør oss stolte, sier Ekåsen. Å bli beskrevet som en av Norges mest rasktvoksende, lønnsomme bedrifter er både gøy og motiverende for en bedrift som oss.

Takk til våre lojale kunder

Men, det er kundene våre vi må rette en stor takk til. Foruten fornøyde kunder som kommer igjen og igjen, og som anbefaler oss videre, ville vi ikke vært der vi er i dag.

Krav til gasellebedriftene

Det er Dagens Næringsliv, som siden 2003 har kåret de norske Gasellene, i samarbeid med det som nå heter Bisnode Credit as. Dette er kravene for i det hele tatt å komme i betraktning:

  • Fire år eller mer siden bedriften ble etablert.
  • Omsetningsvekst de siste fire årene.
  • Omsetningen skal være mer enn doblet de siste fire årene.
  • Positivt driftsresultat i alle de siste fire årene.

-Vi har hatt god utvikling og vekst, spesielt de fire siste årene, sier Ekåsen.

Lojale kunder

-I vår bransje, som er utleie av mobile toaletter og sanitæranlegg, scener og festtelt med tilbehør, er det ytterst viktig at kundene er fornøyd med utstyret de leier og servicen de får. Da kommer de tilbake og gode referanser har gitt oss nye kunder.

Vil kjennetegnes av høy kvalitet

Vi er opptatt av at kundene våre skal få rent, pent og innbydende leieutstyr fra oss. Derfor er vi nøye med både vedlikehold og ettersyn. Vi har produkter for alle – alt fra luksustoalettvogner til ordinære mobile toalettenheter.

Vi jobber hele tiden med å bli både større og bedre på alle områder. I fjor høst kjøpte vi også opp Solør Turbuss og håper å bidra til et godt og lønnsomt transporttilbud for mindre grupper.