bildet viser lokaler

Det perfekte drømmebryllupet i partytelt

Når man skal gifte seg er det mange ting som må forberedes. Noe av det første man må tenke på er – hvor skal bryllupsfesten holdes?

Det er mange som drømmer om et romantisk og idyllisk bryllup. Gjerne et bryllup som minner om de man ofte ser på film. Et bryllup ute i det fri, omgitt av blomster, trær og strålende sol, hvor hagen er lunefull og romantisk. Det er bare ett problem. Du kan aldri være garantert oppholdsvær, uansett om du gifter deg midt på sommeren. Da kan et partytelt være løsningen!

Hold bryllupsfesten utendørs

Selv om været er uforutsigbart, kan du allikevel oppfylle drømmen om det romantiske hagebryllupet. Hos Scenemontage kan man leie store telt med både varme og gulv. Da trenger du ikke bekymre deg for at det skal begynne å regne, at gjestene skal fryse eller at noen setter fast stiletthælene i gresset. Med denne løsningen kan du ha bryllupsfesten utendørs, uansett årstid.

Så fint kan du få det i partyteltet!

Kreativiteten gir mange muligheter

Scenemontage tilbyr telt i forskjellige størrelser, med plass for opp til 150 gjester. Et telt kan være med på å danne en fantastisk bryllupsfest. Med din favorittpynt og innredning kan bryllupsfesten bli minst like romantisk og idyllisk som i et festlokale. Her er det bare kreativiteten som kan hindre deg i å få et feststemt lokale.

Du har utallige muligheter i et telt. Scenemontage leier også ut scene, stoler og bord. Da kan gjestene svinge seg til langt ut i sene nattetimer.