bildet viser doer

Ingen unnskyldning for ikke å dusje

I sommer kan du komme til å dusje fra splitter nye dusjer som kommer rullende til en festival nær deg.

Bygger selv

Ulf Ekåsen, daglig leder og eier av Scenemontage AS, har bygget et stort dusjanlegg av høy standard helt fra scratch med 18 dusjer. Scenemontage AS har et dusjanlegg fra før som er ti år gammelt. På spørsmål om hvorfor Ekåsen nå utvider med et nytt anlegg, svarer han at det er kunden som til enhver tid bestemmer, og at han ønsker å gi et best mulig tilbud til sine. «Etterspørselen er stor, og flere av kundene vil høyne kvaliteten på sine arrangementer med mer komfort og et bredere tilbud.

 

Fra utedo til luksusfasiliteter

«Dagens generasjon, som er yngre enn meg, vet knapt nok hva en utedo er. Kravene til hygiene og standard har endret seg betydelig de siste årene.», fortsetter Ulf Ekåsen. Hans erfaring er at mange arrangementer også har øket i omfang, fra en eller to dager til flere dager. Ekåsen ønsker derfor å utvide kapasiteten. En del arrangementer, som for eksempel VM i rallycross, har også underholdning i tillegg, der både artister og utøvere har behov for å dusje.

 

Mange typer arrangementer

Scenemontage AS leverer sine tjenester til både offentlige og private arrangementer. Ikke alle arrangører spør etter dusj. Første helgen i juni bygde Ekåsen scene med andre fasiliteter på Kongsvinger festning, der det blant annet ble holdt en konsert for å hedre krigsveteraner. Dette var et arrangement i regi av Forsvaret. Scenemontage leverte samme helg utstyr til et arrangement for Den norske Opera i Oslo. Det er tredje året på rad at Scenemontage AS er hyret inn dit.

 

Første dusjkunde

Morgan Østlund, leder av Finnskogen motorklubb, var Ekåsens første kunde som ønsket dusj til sine arrangementer. Han har vært fast kunde hos Ekåsen i nærmere tyve år. På spørsmål om hvorfor han velger Scenemontage AS igjen og igjen, svarer han: «Det fungerer bra. Jeg er avhengig av at tingene blir levert i tide, og i henhold til avtalene som er gjort. Scenemontage AS er pålitelige, og jeg har full tiltro til dem. De leverer, og er til å stole på».

 

Mye dusjing i sommer

Ekåsen forteller videre at det er mange som ønsker å dusje i hans nye anlegg i sommer. «Blir jeg ikke ferdig til Sankt Hans, ligger jeg dårlig an,» humrer han. Det skal avholdes flere arrangementer i forbindelse med både motorsport, musikk og idrett. Scenemontage AS leverer sine tjenester til Grueturneringen hvert år. Den store musikkfestivalen i Tønsberg – Slottsfjellfestivalen, er på kundelisten til Ekåsen, og han har også fått en forespørsel fra Notodden bluesfestival.

 

Så nå har du altså ingen unnskyldning for ikke å dusje – enten du er idrettsutøver, musiker eller bare publikum på festival!