bildet viser doer

Gatebil med 100.000 gjester – alle rene og pene

Gatebil arrangeres fem ganger i løpet av sommersesongen; med tre arrangementer i Norge og to i Sverige. To av de tre i Norge holdes på Rudskogen motorsenter i Rakkestad, og ett på Naf’s trafikksenter i Våler i Hedmark. Arrangementene er populære. Til sammen trekker Gatebil 100.000 gjester. Folk kommer ofte langveisfra for å delta, eller bare for å være tilskuere. Gatebil på Rudskogen i juli i år hadde 40.000 besøkende alene. 

Dusj og toaletter for gud og hvermann

Enten du er utøver, entertainer eller publikum, er du avhengig av tilgang til både toalett og dusjer. Scenemontage leverte i sommer sine mobile dusjanlegg og toaletter til disse arrangementene for åttende året på rad.

– Hva er viktigst for dere når dere skal velge tjenester og produkter til et slikt arrangement?

Vi er opptatt av fleksibilitet og at avtaler blir holdt, for eksempel med tanke på tidspunkter og opprigg. Når det gjelder arrangementet i Våler, er Scenemontage i tillegg i nærmiljøet. Vi er naturligvis også opptatt av pris, da det er mange på markedet, sier arrangør av Gatebil, Hans Jørgen Andersson.

 

Unike dusjanlegg

– Men jeg vil gjerne fremheve én ting: Scenemontage er helt unike på dusjene sine. Ingen andre kan levere så bra dusjanlegg som dem! De er helt fabelaktige, sier Andersson begeistret.

På det store arrangementet på Rudskogen leverte Scenemontage to dusjrigger med 18 dusjer i hver. I år leverte Scenemontage også et fest-telt til Gatebil i Våler.

Når jeg spør daglig leder i Scenemontage Ulf Ekaasen om det er mye arbeid med disse arrangementene, svarer han:

– Nei det er greie forhold, vi har jo samarbeidet i mange år nå. Jeg kjører inn utstyret og bruker en times tid på opprigg, og en times tid på nedrigg.

 

Ingen grunn til å endre leverandør

På spørsmål om hvorfor Andersson velger Scenemontage år etter år, svarer han følgende:

– Først og fremst fordi vi er veldig fornøyd med produktene de leverer, og fordi Scenemontage er lette å samarbeide med. Det har fungert greit i alle år. Vi har en lojalitet begge veier, og når man først har opparbeidet et slikt tillitsforhold, er det ingen grunn til å endre leverandør.