bildet viser doer

Nå har vi luksustoaletter til de fineste anledningene

Trenger du ekstra toalettkapasitet til et stort hageselskap, eller til bryllupsfesten utendørs, har vi mobile luksustoaletter til utleie, sier Ulf Ekåsen i Scenemontage.

Vi har i over ti år tilbudt kunder mobile luksustoaletter gjennom vår samarbeidspartner  – Hyrtoaletten i Sverige -. I fjor bestilte vi disse selv for å ha på eget lager, sier Ulf. Det er som navnet tilsier – luksus. Det blir som dag og natt når du i tillegg til vanntoalettet også får vaskeservant med varmt vann.

Ulf Ekåsen og Scenemontage har erfart at det ikke bare er festivaler og idrettsarrangementer som har behov for å leie mobile toaletter. – Spesielt i sommersesongen får vi stadig oftere spørsmål om det finnes luksustoaletter til utleie. Og ja, det gjør det. Etter å selv å ha leid inn for kunder, har vi nå kjøpt slike luksustoaletter selv.

Disse flotte toalett-vognene egner seg spesielt godt i private selskaper, så som utendørs bryllupsfest eller til VIP-arrangementer og backstage for prominente gjester.

Luksusutgaven av våre mobile toaletter har meget høy standard.  Det er god plass, downlighs, parkett på gulvene og det er både oppvarmede rom og varmt vann i servantene.  Vi sørger for at både papir og såpe følger med, slik at du skal slippe å tenke på det. Toalettvognen har egen tank for ferskvann og avløp, og kan plasseres hvor som helst.  Det er også mulig å koble den til et avløpsnett, men da vil også vanntilførsel være nødvendig.

Bilde fra Hyrtoaletten.se

Luksusutgaven av våre mobile toaletter er 250 cm brede, 290 cm høye og 600 cm lange inkl. drag.
Kapasitet

Kontakt oss gjerne for detaljert informasjon og pris her.