bildet viser en dame

Kongsvingerhallen gir terningkast 6

Vi bruker alltid Scenemontage som utstyrsleverandør til våre arrangementer sier Else Jahnsrud, daglig leder i Kongsvingerhallen. Vi har samarbeidet med Ulf Ekåsen og Scenemontage i alle år og aldri vært inne på tanken om å bytte leverandør. Så bra leverer de – ALLTID.

Vi kan alltid til å stole på at Scenemontage kommer og rigger opp utstyret nøyaktig når vi har avtalt og hvordan vi har avtalt. De er profesjonelle i alle ledd. Utstyret de har med seg er som nytt – rent og pent. Det gjør at det er hyggelig for oss å presentere det til våre leietakere igjen.

 

Høy standard

Det er viktig for oss å holde høy standard på utstyr vi leier til våre kunder. Vi er helt avhengig av å levere kvalitet for at kundene skal komme tilbake. Fra Scenemontage vet vi at vi får nettopp kvalitet. Mange, både privatpersoner, bedrifter og organisasjoner spør oss hvor vi har tatt utstyret fra fordi de gjerne vil bruke samme leverandør. Det er vi glade for og anbefaler Scenemontage til alle som spør, og det har etter hvert blitt mange. De leverer som kjent alt fra messetelt, bord, stoler, festtelt (oppvarmede om vinteren), benkesett, scener til både inne- og utebruk, catwalk, mobile toaletter og dusjer, osv.

 

 

 

Stålkontroll hos Scenemontage gir oss trygghet

For oss er det en stor fordel å slippe å sitte med alt utstyret selv. For det første har vi ikke lagerkapasitet, og for det andre har vi ikke ressursene som trengs.  Jeg er imponert over Scenemontage sin logistikk. De har til enhver tid full kontroll på hva de har inne av ledig utstyr. Med sin lange erfaring vet de nøyaktig hva vi trenger når vi beskriver arrangementet.

 

Flerbrukshall

Kongsvingerhallen er en flerbrukshall hvor sceneskiftene til tider skjer fort. Her leies det ut til alt fra møtevirksomhet, kick-off, konserter, dansekonkurranser, dansegallaer, idrettsarrangementer, messevirksomhet og hundeutstillinger for å nevne noe.  Og hvem husker ikke delfinalene i Melodi Grand Prix som ble arrangert her i 2008 og 2009. Storhallen er en av få haller i Norge som har kapasitet til å arrangere så store livesendinger som et Grand Prix er. Også da leverte Scenemontage til terningskast 6.

For Scenemontage er ingen leveranser for små eller for store – de leverer like profesjonelt til alle.

 

 

 

Ta kontakt med oss her.