bildet viser doer

NÅR NØDEN ER STØRST, ER HJELPEN NÆRMEST

Bergene Holm AS har produsert og levert trelast siden 1946. Hvert år videreforedler de nesten 1.100.000 kubikkmeter tømmer fra norske, miljøsertifiserte skoger. I praksis utgjør det ca. 25.000 trailere med tømmer inn til deres sagbruk. Og det innebærer besøk av mange, mange sjåfører i løpet av et år.

NY UTFORDRING

Håvard Knashaug er ekspedisjonsleder ved Bergene Holms avdeling på Brandval. Han har blant annet ansvar for logistikk, og alt som skal ut til kunder, både i inn- og utland. Da koronaen gjorde sitt inntog på vårparten i fjor, oppstod det en ny utfordring.

– Vi har mange transportører inne på tomta her daglig, både utenlandske og norske sjåfører. De har alltid hatt tilgang til våre toaletter inne i byggene. Men etter at Covid-19 kom med inntil da ukjente krav og restriksjoner i forhold til nettopp hygiene, måtte vi låse dørene og nekte tilgang. Det var da vi fikk idéen om å kontakte Ulf i Scenemontage AS, og leie festivaltoalett av ham. Vi ønsket å opprettholde den tjenesteytelsen overfor våre transportører, som ofte kjører lange strekninger og har behov for en toalettmulighet, så dette var en grei løsning.

ØNSKET LOKAL AKTØR

– Ja, de kan vel ikke akkurat lukeparkere hvor som helst med den lasten?

 – Nei, det er nettopp det, og da vi kontaktet Ulf løste det seg på best mulig vis. Vi er opptatt av å bruke lokale aktører, og Ulf er jo en kjent kar i vårt distrikt. Jeg tror de fleste vet hva han har å tilby, og at han er kjent for å ha en bra service. Vi har ikke vært kunde hos ham tidligere, men vi er veldig fornøyd så langt.

Håvard forteller videre at Ulf satte opp toalettet ute på opplastingsplassen på Brandval. Festivaltoalett består av en tank med litt vann og et spesielt rensemiddel.

RASK OG UPÅKLAGELIG SERVICE

– Ulf kjører rundt med en egen bil med tank og pumpemulighet, og kommer jevnlig innom og tømmer tanken, renser og fyller på med nytt vann. Da vi bestilte hos Ulf i fjor, kom det tvert på plass, det var ingen ventetid. Servicen er både bra og rask, og siden da har i grunnen alt gått nærmest av seg selv. Scenemontage AS opererer i tillegg med fornuftige priser, og vi er veldig fornøyd med denne løsningen, avslutter Håvard.