bildet viser biler som frakter doer

Suksess med flyttbare festivaltoaletter

Scenemontage AS har i flere år levert flyttbare festivaltoaletter til arrangementer over hele Østlandet. Fra starten i 1991 har de hatt en jevn vekst, og i fjor høst kjøpte de opp mer utstyr så de kunne betjene enda flere kunder. 280 mobile toaletter har Ulf Ekåsen til rådighet, og i sommermånedene er få av de ledige.

festivaltoaletter

Toaletter for alle

Ulf Ekåsen kjører Østlandet rundt, og når han tar telefonen sitter han som regel i bilen. I sesong blir det mange timer bak rattet, for å få utstyr på plass til trengende festivaldeltagere. Standard toalettet er flyttbare festivaltoaletter med tank, men han leverer også handicaptoaletter og vannspylende toalettvogner. Felles for alt utstyr er at det er alltid godt rengjorte og hygieniske.

Utenfor sesong holder han bilen i drift ved å ta andre oppdrag. Dette er en nødvendighet for å ha papirer og godkjenninger i orden, men han kunne godt tenkt seg mer doutleie på vinterstid.

Populære dusjanlegg

Selv om doer er hovedproduktet til bedriften som holder til på Kirkenær, tilbyr de også annet utstyr for festivaldeltagere. Dusjcontainerne høster de mye ros for, og er populære på festivalområder. Dusjcontaineren inneholder 18 dusjer med god kapasitet. Dusjcontaineren er satt sammen lokalt, med både rørlegger og elektriker fra Kirkenær. I tillegg har man en dusjvogn med 8 dusjer. Felles for utstyret er at det er god tilgang på varmtvann, og lavt strømbruk.

Ikke bare dusj og toaletter

I tillegg til sanitærutstyr kan Scenemontage også tilby stortelt med benker, scener både inne og ute, catwalk og telt som kan brukes som salgsboder. Dette gjør bedriften til en totalleverandør av festivalutstyr, og mange ser det som positivt at de får alt av en leverandør.

Scenemontage AS leverer til mange populære arrangementer

Ulf Ekåsen har mange kjente arrangører på sin kundeliste, og både Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, Trysilrypa, Vinjerock, Skarverennet, og Grueturneringen, for å nevne noen, benytter seg av bedriftens tjenester. Alle roser Ekåsen for god service, godt renhold av utstyret og hjelp til opp- og nedrigging av utstyret. Punktlighet er en selvfølge i bransjen, og alt utstyr må være installert når deltagere kommer.

Ferdig vokst?

Med en så stor portefølje er det nå viktig å lande alle prosjekter. Det er også et mål å holde en fast arbeidsstokk i aktivitet hele året. «Det er noen utfordringer vinterstid, men vi har tro på at vi kan holde det gående for 2-3 mann gjennom hele sesongen», sier Ulf Ekåsen før han avslutter med å ønske alle en god festivalsommer.