bildet viser en dame som snakker

Scenemontage er førstevalg for Trysilrypa

Når Trysilrypa arrangeres til høsten er Scenemontage på plass igjen i Trysilfjellet med blant annet Rypeteltet. – Scenemontage har vært med oss i mange år, og vi er superfornøyd med alt de leverer, sier Gedde Enberget, leder for Trysilrypa. I tillegg til alt Ulf & co gjør er han en «gøra» trivelig kar.

 

Trysilrypa
Leder for Trysilrypa, Gedde Enberget

 

Det er 18. året Trysilrypa arrangeres i år, forteller Gedde Enberget og vi forventer over 5.000 startende. Arrangementet blir større og større for hvert år og vi har startende fra hele Sør-Østlandet og også fra Sverige. Scenemontage har vært med oss i mange år og vet nøyaktig hvordan vi ønsker å ha det. De kommer til fjells i god tid og setter blant annet opp det store rypeteltet, som er selve hjertet i arrangementet vårt.

 

Rypeteltet er samlingsplassen

Det er i rypeteltet deltakerne henter startnumrene sine og får sine goodibags før turen i fjellet. Scenemontage rigger også opp scenen inne i rypeteltet hvor underholdningen under den store festen på lørdagskvelden foregår. De leverer også varme i rypeteltet, det vi trenger av bord og krakker, setter opp salgstelt i gatene og ikke minst – de har de beste mobile toalettene.

 

Topp kvalitet, rent og i orden

Ved arrangementer som Trysilrypa, som i fjor samlet 5 320 jenter i alle aldre, er det viktig å ha gode sanitære forhold. Scenemontage har alltid levert utstyr av topp kvalitet, alt er rent og i orden.  Med deres gode service, punktlighet og forståelsen av hvor viktig det er å ikke glemme detaljene rundt et slikt arrangement, gir vi Scenemontage vår aller beste anbefaling. De har lang erfaring i å levere tjenester til mange ulike arrangementer – både store og små idrettsarrangementer og festligheter.

 

100 prosent fornøyd

Vi i Trysilrypa er helt avhengig av leverandører vi stoler på. Vi stoler 100 prosent på jobben Scenemontage gjør. De har vært med oss i mange år – vi kjenner dem og de kjenner oss og våre behov. De vet nøyaktig hvordan vi vil ha det. De har gjennom alle de årene vi har kjøpt deres tjenester blitt godt kjent i terrenget og vet nøyaktig hvor de kan slå ned «pilarer», hvilke grunneiere vi må innhente tillatelser fra osv. De overser aldri noe.