bildet viser doer

Godord fra Laaven

Han husker ikke helt hvor mange år han har leid toaletter og pissoarer av Scenemontage. Men når man skal servere omtrent 3.500 mennesker i døgnet i toppsesongen, er det naturligvis tvingende nødvendig med ekstra avtreder. Daglig leder Tommy Åsheim hos Restaurant Laaven i Trysil er full av lovord om Ulf Ekåsen og kollegene hans i Scenemontage.

– Vi har åpen hver dag i hele vintersesongen, og vi har både lunch, afterski, grillbuffet og nattklubb. Vi mener selv at vi har Norges beste afterski på fredager og lørdager, og vi ligger fint plassert helt i bunnen av bakken.  Vi har jevnt og godt med besøk hele vinteren, forteller Tommy Åsheim.

Ikke noe problem

Det er først når alle turistene kommer på en gang at avtredekapasiteten til Laaven ikke strekker til. Det skjer to ganger i året, i påsken og under Trysilsmellen, som er den årlige avslutningen av vintersesongen i Trysilfjellet.

– Da er det stappfullt her, og det er klart at da trengs mellom seks og åtte ekstra toaletter og fire til seks pissoarer.  Men det er ikke noe problem, for jeg har nummeret til Ulf lagret på telefonen min. Jeg bare ringer og forteller han når han skal komme, så løser det seg. Dette er noe han kan! Ulf er en kjempekar, som både er faglig dyktig og trivelig og jovial i tillegg. Det blir ikke bedre enn det!