bildet viser doer

Vi har startet med minibuss-service

På senhøsten i fjor kjøpte Ulf Ekåsen opp selskapet Solør Turbuss med en minibuss. Han er også eier av Scenemontage. Etter et drøyt halvår med minibuss-tilbudet, viser det seg at etterspørsel etter bussen er større enn jeg hadde forventet. Det er moro!

Ulf Ekåsen hos Scenemontage er glad for å ha Ragnar Skoglund med på laget

 

Bra trafikk på minibussen

– Jeg var selvfølgelig spent på om det ville være et marked for en 16-seters buss, sier Ulf. Og det ser det definitivt ut til å være. I utgangspunktet vil jeg bruke hele 2019 på å se om det ville være lønnsomt. Allerede nå, etter et drøyt halvår er jeg godt fornøyd med trafikken på minibussen, sier han.

Mulig å leie større busser

-Vi har allerede flere faste kunder som bruker oss, det er vi glade for. Med den etterspørselen som har vært så langt er jeg ikke i tvil om at vi i tiden fremover vil fylle et marked mellom drosjene og de store bussene. For mange er en vanlig buss for stor, og kjøre 3-4 drosjer er uhensiktsmessig om man vil være sammen på tur. Så langt har vi kjøreoppdrag for både lag og foreninger samt litt barnehagekjøring, sier Ekåsen. Skulle det være behov for større busser, har vi inngått samarbeid om det.

Har sjåfører tilgjengelig

Formelt tok vi over virksomheten 1. oktober i fjor. Da jeg selv har mer enn nok med utleie av mobile toaletter og sanitærutstyr er jeg helt avhengig av å ha sjåfører tilgjengelig. Det er jo liten vits i å ha minibuss-service om man ikke har folk til å kjøre. Derfor er jeg veldig glad for at Ragnar Skoglund, som har arbeidet i Solør Turbuss tidligere ble med på satsingen sammen med meg. Sammen skal vi og et par andre sjåfører fra Solør Turbuss utvikle et godt transporttilbud for grupper opptil 16 personer.

Les hele saken på iSolør.no