bildet viser doer

Gullende rene og luktfrie toaletter

Scenemontage AS leverer flyttbare toaletter av alle typer og fasonger. Fra det enkleste, uisolerte festivaltoalettet til oppvarmede luksusavtreder med downlighs, parkett på gulvene og varmt vann i servantene. Alt er gullende rent og luktfritt.

– Vi kan også sørge for både tømming og daglig renhold om kunden ønsker det. Da er vi i så fall ute tidlig om morgenen. Da forstyrrer vi ikke de som skal benytte toalettene, sier daglig leder Ulf Ekåsen hos Scenemontage AS.

Toaletter til alle bruk

Ekåsen og kollegene hans har levert mobile toaletter og urinaler til festivaler og andre arrangementer i en årrekke.

– Det begynte med to toaletter som ble stående i hagen min hele sommeren, men året etter kjøpte jeg fem til, og i dag har vi 280 mobile doer som er i bruk stort sett hele sommersesongen. Vi har også flere forskjellige som også kan benyttes innendørs. Disse er 98 prosent luktfrie, og benytter en engangsbøtte som enkelt byttes ut. De er blitt veldig populære i bygningsbransjen og privatpersoner som rehabiliterer badet, sier Ekåsen, og forteller at Scenemontage AS ellers kan levere både tanktoaletter med stor kapasitet og vannspylende toaletter, som må kobles til avløp.

Sånn ser luksustoalettene ut innvendig.

Grueturneringen er forbilde

Scenemontage AS har en rekke store og faste kunder. Blant dem er Grueturneringen, som er en av Norges eldste og største fotballturneringer for spillere opp til 14 år, og arrangeres siste helgen i august hvert år.

– Grueturneringen bestiller et stort antall festivaltoaletter hvert år. Jeg har lyst til å nevne dem spesielt fordi de er et forbilde på hvordan man kan organisere tømming og rengjøring. Arrangørene har inngått avtale med en septikbil som tømmer tankene hver dag. I tillegg har den lokale skolemusikken syklende patruljer med do-oppsyn. De sørger for at toalettene er rene og pene, og etterfyller med dopapir når det er nødvendig, roser Ulf Ekåsen.