bildet viser doer

Travel, men morsom helg for Ulf og Scenemontage

Ulf Ekåsen og Scenemontage står nå foran en av vinterens travleste helger. – Med store leveranser både til Rally Sweden og Trysil Skimaraton, blir det mange mil i bil, og lange, men veldig morsomme dager, sier Ulf.

-Med to så store leveranser på en og samme helg, er det viktig å ha en god plan på logistikken, sier Ulf. I forbindelse med Rally Sweden leverer vi på flere lokasjoner – også i Sverige.

Rally Sweden – vinterens største enkeltleveranse

Det blir flere turer over grensen, og den første leveransen går allerede i dag, sier Ulf. Til hovedbasen ute på Torsby flyplass har de bestilt ei toalettvogn og 10 enkeltstående toaletter. Flyplassen, som for anledningen er stengt for flytrafikk, er administrasjonssenteret og selve hjertet i rallyet. Det hele starter i Karlstad, og går over i vårt distrikt før de returnerer til målgang i Sverige og Torsby søndag 17. februar.

Rally og vinterfestival samtidig i Torsby

Rally Sweden er mer enn bare rally og fartsfylte etapper til skogs. Det er i tillegg en ekte vinterfestival med morsomme opplevelser for hele familien. Torget i Torsby blir gjort om til serviceplass. Det arrangeres konkurranser for publikum, det er live-opptredener, musikk, mat- og drikkestasjoner. Også hit til torget leverer vi våre mobile toaletter, som blir plassert lett tilgjengelig for publikum.

Gode sanitærfasiliteter leveres også til etappene i Norge

Etappene i Norge skal også ha sine toalett-fasiliteter. De kommer på plass natta før etappene kjøres. I Norge kjøres 3 publikumsetapper – disse går på Hof Finnskog, Lauvhaugen og Svullrya. På Nysætra skal vi i tillegg sette opp publikumstelt. Alle, både tilskuere og arrangører, er i godt rallyhumør.

Mye folk langs løypetraseen

– De mobile toalettene kjører jeg gjerne ut etter at løypetraseene er stengt for vanlig trafikk. Veiene det kjøres på er tidvis ganske smale.

Langs traseene samler det seg alltid masse mennesker som vil komme tett på rallyfesten.  Det er utrolig morsomt å se og komme i kontakt med alle rallyentusiastene som gjør ventetiden til en folkefest. Langt inni skogen – og gjerne der man kommer tettest på løypa settes det opp både telt og lavvoer. Folk koser seg rundt bålpanner med sang og musikk og har det hyggelig.

Sikring rundt spesialdrivstoff

Skulle du se en mobil «bensinstasjon» her i Solør denne helgen, er det drivstoff som fylles på de «grommeste» bilene. I samarbeid med KNA Kongsvinger har vi levert sikkerhetsgjerder rundt fyllestasjonen.

Mobile toaletter til Trysil Skimaraton

Trysil Skimaraton arrangeres i Østby og er det største årlige idrettsarrangementet i Trysil målt i antall deltakere i aktiv klasse. Rennet er også et seedingsrenn til Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Til dette arrangementer leverer jeg både toaletter og varme til telt. Flott arrangement å levere våre tjenester til, sier Ulf.

Trives med hektiske dager

De kommende dagene og hele helgen blir med andre ord hektiske for Ulf, som stort sett kommer til å oppholde seg i bil, montere publikumstelt og plassere ut og de mobile toalettene. Alt skal også så fort som mulig hentes tilbake.  – Jeg trives både med bilkjøringen og sjauingen, understreker Ulf Ekåsen.

Senere i vinter skal han har han også leveranser til Finnskogutstillingen og Skarverennet. Til Skarverennet er det foreløpig bestilt 50 toaletter.