bildet viser telt og fotballbane med mange folk

Scenemontage AS stolte leverandører til distriktets største fotballturnering

Med 25 års samarbeid sier det seg selv at Grueturneringen er fornøyd med Scenemontage AS. De har til hver turnering fått det de ønsker av utstyr, og alt er klart og rengjort når de får det levert.

37. utgaven av Grueturneringen

På Kirkenær er de stolte av tradisjoner, og for 37. gang kan de innby distriktets unge og håpefulle til en begivenhetsrik fotballturnering. For å få alt til å gå i boks, er de avhengige av gode samarbeidspartnere. Scenemontage AS er en av dem og leverer scene, stortelt, stoler, bord, toaletter og dusjer.

Stor aktivitet og mange deltagere

Grueturneringen samler i år 250 lag med tilsammen rundt 3000 spillere. En del velger å campe på Grueturneringens områder, og det er lagt til rette for fine fasiliteter. Scenemontage AS leverer dusjer med god tilgang på varmt vann og toaletter, som blir rengjort hver 3. time. Dermed ligger det meste til rette for at man skal få et så behagelig opphold som mulig.

Godt samarbeid i 25 år

«Vi har hatt et meget godt samarbeid med Scenemontage AS i 25 år, og vi får meget god service fra Ulf Ekåsen og hans ansatte. Alt av utstyr som leveres er av prima kvalitet og alltid rent og pent. Punktlighet er også en selvfølge for Scenemontage, og de leverer etter våre ønsker», kan Grueturneringens leder, Roy Bråthen fortelle.

«Vi har mange aktiviteter, med fotballkamper, tivoli, bespising og camping, så vi trenger mye utstyr. Sanitærutstyret rengjøres av oss hver 3. time og vi tømmer toaletter hver dag, og det er en nødvendighet når opp mot 9000 skal bruke sanitæranleggene», fortsetter Roy Bråthen.

Lover høy standard på service og utstyr

Med en leverandør som Scenemontage AS, vet man at man får kvalitet. Det er viktig særlig når det gjelder toaletter og dusjer. Derfor kan Grueturneringen love alle deltagere og tilskuere av årets turnering god service, fin camping og gode fasiliteter. Skulle det bli dårlig vær, kan man sitte tørt i det store sceneteltet, som også er levert av Scenemontage. Alt legges til rette for at turneringen fortsatt skal være en av distriktets beste idrettsarrangement. Grueturneringen er 25. – 27. august og Roy Bråthen lover fin fotball, god mat og førsteklasses sanitærutstyr.