bildet viser telt

Scenemontage leverte til Potato Scandinavia

For å være trygg på at alt skulle fungere optimalt under Potato Scandinavia, brukte, og trakk arrangementsansvarlig Asbjørn Holmen i de beste trådene lokalt. Scenemontage har han brukt ved mange anledninger tidligere og er storfornøyd.

Potato Scandinavia
Scenemontage leverte telt i forskjellige størrelser på Potato Scandinavia.

Forrige ukes store messe, Potato Scandinavia på Grinder gård, ble en stor suksess. – Med mange flinke og profesjonelle samarbeidspartnere fikk vi en fenomenal dag, sier Holmen.

Kvalitet og høy standard

En viktig leverandør og samarbeidspartner til arrangementet var Scenemontage. De bidro med telt i alle størrelser – det største på 300 kvm. Det ble brukt til matservering på dagen og til pub på kvelden. Teltet utstyrte de med flott gulv, bord og krakker. Stoler til foredragssalen i sauefjøset kom også fra Scenemontage. Det samme gjorde alt av gjerder, toaletter og ikke minst lysmasten på messeområdet.

Mange av utstillerne bestilte, etter vår anbefaling, sine utstillingstelt fra Scenemontage. Teltene stod da ferdig montert da utstillerne kom. Enkelt for dem, som da slapp å tenke på dette selv. Arbeidet på messeområde startet Scenemontage på tirsdag. Alle telt med tilbehør stod ferdig «linet» på onsdag.  Messen åpnet allerede 08:00 torsdag morgen, så mange av utstillerne kom allerede onsdag ettermiddag og kveld for å se over sine plasser.

Terningkast 6 for kvalitet, standard og fleksibilitet

Scenemontage er profesjonelle og leverer sine tjenester ikke bare lokalt, men over store deler av Sør-Øst Norge. Jeg anbefaler gjerne Scenemontage til andre som skal ha lignende arrangement, sier Asbjørn Holmen.  De har lang erfaring og vet nøyaktig hva som må være på plass av fasiliteter for et vellykket arrangement. De små, men usynlige detaljene er også viktige. Scenemontage tenker på dem også.